Janssen debuteert met nederlaag in Jong Oranje

ALMERE • Do 13 november 2014 | 20:58 • Donderdag 13 november 2014 | 20:58
Almere City FC spits Vincent Janssen heeft donderdagavond zijn debuut gemaakt voor Jong Oranje. De 20-jarige aanvaller stond in de basis tijdens de met 3-1 verloren oefeninterland tegen Jong Duitsland.

In Ingolstadt leidde Duitsland bij rust al met 3-0. Janssen kreeg in de eerste helft een goede kans, maar vond FC Barcelona doelman Marc-André Ter Stegen op zijn weg. De City aanvaller werd na 68 minuten gewisseld.

Janssen is dit seizoen de revelatie bij Almere City FC. Hij scoorde tot dusverre 7 doelpunten in de Jupiler League. De spits staat in de belangstelling van diverse eredivisieclubs.