Hockeymannen verliezen bij HBS

ALMERE • Zo 23 november 2014 | 16:59 • Zondag 23 november 2014 | 16:59
In de overgangsklasse is zondagmiddag een einde gekomen aan een mooie zegereeks van de Almeerse Hockey Club. De ploeg van coach Alex Verga verloor in Bloemendaal met 2-1 van HBS.

Bij rust was het nog 0-0. In de tweede helft kwam de Almeerse HC op voorsprong door een benutte strafbal van Dider Meijer. De Almeerders kregen vervolgens goede kansen op een tweede treffer, maar HBS kwam onverwacht op gelijke hoogte.

In de slotfase ging HBS er ook nog met de winst vandoor na een dubieus gegeven strafbal: 2-1. Ook de eerste wedstrijd van het seizoen ging in Almere verloren tegen HBS.