Rolf de Boer blijft langer bij SV Urk

URK • Do 4 december 2014 | 19:27 • Donderdag 4 december 2014 | 19:27
SV Urk heeft het contract met hoofdtrainer Rolf de Boer met één seizoen verlengd. Het huidige tweejarige contract van de oefenmeester loopt in de zomer van 2015 af. Voorzitter Gerrit Meun is blij dat De Boer nog een jaar verder gaat bij de club omdat de spelersgroep volgens hem nog lang niet op hem is uitgekeken.

De Boer is bij SV Urk tot nu toe uiterst succesvol. Hij promoveerde met Urk van de eerste klasse naar de hoofdklasse. Onder zijn leiding werd de finale bereikt van de districtsbeker. Daarin werd met 2-0 verloren van ONS Sneek. En de Urkers bereikten de derde ronde van de KNVB beker. Daarin werd eervol met 4-0 verloren van landskampioen Ajax.

Volgens SV Urk voorzitter Gerrit Meun stond De Boer in de belangstelling van diverse clubs. Er is gekozen voor een contractverlenging van een jaar, omdat Meun verwacht dat de oefenmeester na drie jaar SV Urk een stap hogerop wil.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel