Van Gerner niet genomineerd voor sportprijs

Emmeloord 17 december 2014
Turnster Céline van Gerner uit Emmeloord is een opvallende afwezige tussen de genomineerden voor de Sportverkiezingen in Noordoostpolder.

De jury selecteert op sporters die in het afgelopen jaar boven zichzelf zijn uitgestegen. Organisator Maaten Heijenk vermoedt dat de jury Van Gerner op dit criterium heeft gepasseerd voor een nominatie. Dat terwijl de turnster wel heeft meegedaan aan het Wereldkampioenschap in China.

De uitreiking van de sportprijzen in Noordoostpolder zijn op 14 januari in het Muzisch Centrum in Emmeloord.

Bij de vrouwen gaat het tussen atlete Janneke Bruintjes uit Espel, hardloopster Jacolien Ruizendaal uit Urk en amazone Liesbeth van der Wal uit Creil. De mannelijke genomineerden zijn Ajax-doelman Diederik Boer, wielrenner Remco Grasman uit Luttelgeest en turner Michel Vos uit Ens.

In de categorie sporttalent gaat de strijd tussen schaatser Femke Beuling uit Emmeloord, PEC Zwolle-voetbalster Rebecca Doejaaren uit Kraggenburg en atlete Manon Schop van AV Nop. De genomineerde sportploegen zijn de korfballers van KVE/SVM, de voetballers van tweedeklasser SC Emmeloord en de zaalvoetballers van SC Emmeloord.

© omroep flevolandsitemap | disclaimer