Flevo Boys speelt gelijk tegen Genemuiden

EMMELOORD • Wo 14 januari 2015 | 8:24 • Woensdag 14 januari 2015 | 8:24
De voetballers van Flevo Boys hebben dinsdagavond een oefenduel tegen Topklasser Genemuiden gelijk gespeeld. In Emmeloord kwamen de ploegen niet verder dan 1-1. Bij de rust gingen de gasten met 1-0 aan de leiding.

Genemuiden kwam in de 18e minuut op voorsprong door een prima ingeschoten vrije trap van Erik Rotman. Vier minuten na de pauze nam Aran Nijboer voor de thuisploeg de gelijkmaker voor zijn rekening.

De Emmeloorders zijn in voorbereiding op de tweede competitiehelft van de Hoofdklasse C. Flevo Boys hervat de competitie op 24 januari met een uitduel in Wierden tegen SVZW.