Flevo Boys op derde plek door zege op SVZW

EMMELOORD • Za 14 februari 2015 | 16:52 • Zaterdag 14 februari 2015 | 16:52
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdagmiddag de eerste wedstrijd van 2015 gewonnen. De Emmeloorders waren in Wierden met 5-1 veel te sterk voor SVZW dat hoger op de ranglijst stond.

Bij rust leidde Flevo Boys al met 1-0 dankzij een vroege treffer van Frank Post. In de tweede helft was het verzet van de thuisploeg gebroken en liepen de Emmeloorders via goals van Wesley de Klein, Allan Bakker en twee goals van Frank Post uit naar 5-0. In de slotfase redde SVZW de spreekwoordelijk eer.

Door de ruime overwinning stijgt flevo Boys naar de derde plaats van de hoofdklasse C.