SV Urk wint thuis van WHC met 2-1

URK • Za 14 februari 2015 | 16:59 • Zaterdag 14 februari 2015 | 16:59
De voetballers van SV Urk hebben de thuiswedstrijd in de hoofdklasse tegen WHC met 2-1 gewonnen.

Al in de zevende minuut scoorde William de Boer de openingstreffer voor de Urkers. De aanvaller liet afgelopen week weten aan het eind van het seizoen over te stappen naar buurman Flevo Boys uit Emmeloord. In de tweede helft zorgde Hessel Snoek voor een 2-0 voorsprong. Dat had de Urkers lucht moeten geven maar WHC wist juist in de slotfase nog een tegentreffer te scoren.

De ploeg van trainer Rolf de Boer heeft na 15 duels 18 punten en krijgt aansluiting met de middenmoot van de hoofdklasse C.