Almeerse HC verwacht lichte afname ledental

ALMERE • Do 19 februari 2015 | 19:14 • Donderdag 19 februari 2015 | 19:14
De Almeerse Hockey Club verwacht een lichte afname van het ledental doordat de tweede hockeyclub van Almere Buitenhout MHC volgend seizoen veldcompetitie gaat spelen. Dit zegt de voorzitter van de Almeerse Hockey Club Bas Bonhof.

De Almeerse HC heeft momenteel 1650 leden. Bonhof juicht de komst van een tweede veldhockeyclub binnen de stad toe. Volgens de voorzitter is het een goede ontwikkeling voor de hockeysport binnen Almere. Bonhof ziet Buitenhout Mixed Hockey Club niet als sportieve concurrent voor zijn club.

Buitenhout Mixed Hockey Club hoopt in september 2015 met een aantal teams te kunnen gaan debuteren in de veldcompetitie. Tot nu toe is de tweede hockeyclub van Almere alleen actief geweest in de zaalcompetitie omdat het nog geen eigen complex heeft. In 2017 kan de club beschikken over een eigen complex op het nieuwe sportpark Buitenhout in Almere Buiten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel