City pakt winst op Fortuna in slotminuut

ALMERE • Za 21 februari 2015 | 22:57 • Zaterdag 21 februari 2015 | 22:57
De voetballers van Almere City FC hebben zaterdagavond het uitduel in de Jupiler League tegen Fortuna Sittard gewonnen. De Almeerders waren in Limburg met 2-1 te sterk voor de thuisploeg. Het winnende doelpunt werd in de 89e minuut gescoord door Soufyan Ahannach.

City kwam na 24 minuten op voorsprong door een treffer van Enzio Boldewijn. Drie minuten later scoorde Seku Conneh namens Fortuna de gelijkmaker.

In de tweede helft waren de Almeerders de bovenliggende partij maar de ploeg van trainer Fred Grim wist dit niet in doelpunten uit te drukken. Tot aan de 89e minuut, want toen bekroonde Soufyan Ahannach zijn invalbeurt met de winnende treffer.