Almere City verzuimt te winnen van Jong PSV

ALMERE • Za 28 februari 2015 | 13:08 • Zaterdag 28 februari 2015 | 13:08
Almere City FC is er in de Jupiler Leage niet in geslaagd het thuisduel met Jong PSV winnend af te sluiten. De ploeg van trainer Fred Grim kreeg voldoende kansen om de wedstrijd te winnen, maar bleef steken op 2-2.

De Almeerders keken na ruim tien minuten spelen tegen een achterstand aan. Uit een hoekschop kon Augustine Loof de bal in het doel koppen. Halverwege de eerste helft kwam Almere City langszij door een doelpunt van Enzio Boldewijn.

Aan het begin van de tweede helft kwamen de Eindhovenaren opnieuw op voorsprong. Ditmaal stond Suently Alberto op de juiste plaats om de bal uit een vrije trap binnen te koppen. Opnieuw was het Boldewijn die Almere even later op gelijke hoogte bracht.

In het half uur dat resteerde, kreeg de ploeg van trainer Grim voldoende kansen om het duel te winnen, maar de nauwkeurigheid in de afronding ontbrak.

Door het gelijkspel blijft Almere City op plaats negen staan in de Jupiler League, met 41 punten uit 27 wedstrijden.