Flevo Boys onderuit, Urk speelt gelijk

FLEVOLAND • Za 28 februari 2015 | 17:02 • Zaterdag 28 februari 2015 | 17:02
Flevo Boys heeft het thuisduel met koploper DVS'33 uit Ermelo met 6-2 verloren. De Emmeloorders begonnen goed aan het duel, Frank Post zette de thuisploeg al na vijf minuten op voorsprong.

Halverwege de eerste helft kwam DVS langszij. Wesley de Klein zette Flevo Boys vlak voor rust weer op voorsprong, maar nog voor het einde van de eerste helft scoorden de Ermeloërs nog twee keer. Na de rust bouwden de gasten deze voorsprong verder uit.

SV Urk speelde met 2-2 gelijk uit tegen VVOG. William de Boer en Jan van Slooten scoorden namens de Urkers al binnen vier minuten. Na een klein kwartier spelen scoorden de Harderwijkers de aansluitingstreffer, In de 77 ste minuut gaf Urk de voorsprong definitief uit handen.