SV Urk verliest ruim van Excelsior 31

URK • Za 14 maart 2015 | 16:52 • Zaterdag 14 maart 2015 | 16:52
De voetballers van SV Urk verloren zaterdagmiddag de wedstrijd tegen kampioenskandidaat Excelsior 31. In Rijssen liep de ploeg van trainer Rolf de Boer tegen een 4-0 nederlaag aan.

In de eerste helft scoorde de ploeg uit Rijssen tweemaal via topscorer Hakim Ezafzafi. Na rust scoorden Joran Pot en Hakim Ezafzafi beide nog een doelpunt. SV Urk verdediger Bennie Dudink kreeg net als Excelsior 31 verdediger Adi Draganovic een rode kaart.

Door de nederlaag komt SV Urk verder in de degradatieproblemen, want concurrenten WHC, Drachtster Boys en CSV Apeldoorn wonnen hun wedstrijd.