Vierde nederlaag op rij Flevo Boys

EMMELOORD • Za 14 maart 2015 | 16:58 • Zaterdag 14 maart 2015 | 16:58
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdagmiddag hun vierde nederlaag op rij geleden in de hoofdklasse C. Op eigen veld gingen de Emmeloorders met 0-1 onderuit tegen CSV Apeldoorn.

In de eerste helft kwam Apeldoorn na 20 minuten op voorsprong door een goal van Maarten Boeve. In het vervolg van de wedstrijd was Flevo Boys continu in de aanval en beperkten de gasten zich tot verdedigen. Ondanks enkele kansen wist Flevo Boys uiteindelijk de gelijkmaker niet te maken.

Ondanks de nieuwe nederlaag blijft Flevo Boys zevende staan op de ranglijst van de Hoofdklasse C.