SV Urk wint met moeite van WVF

URK • Za 21 maart 2015 | 16:24 • Zaterdag 21 maart 2015 | 16:24
De voetballers van SV Urk hebben zaterdagmiddag in de hoofdklasse C een moeizame overwinning geboekt op WVF. In Zwolle werd het 2-0 voor de Urkers. Beide doelpunten vielen na de pauze.

WVF heeft dit seizoen nog maar drie punten gehaald en heeft dus nauwelijks nog uitzicht op handhaving in de hoofdklasse. De Urkers konden in de eerste helft tegen de hekkensluiter echter geen vuist maken. In een rommelige wedstrijd wisten beide ploegen nauwelijks kansen te creëren.

Na de pauze wist SV Urk het veldoverwicht eindelijk in doelpunten om te zetten. In de 61e minuut stond Hessel Kramer precies op de goede plek om de enige goede aanval van de Urkers te verzilveren. Tien minuten later besliste Jan van Slooten de wedstrijd. Een vrije trap van Riekelt Jan Brands kon door de doelman van WVF niet goed worden verwerkt. Van Slooten was er toen als de kippen bij om de bal binnen te tikken.