'Materiaalman' Rosier stapt op bij ASV Dronten

Dronten 25 maart 2015
Voetbalclub ASV Dronten is weer een vrijwilliger kwijtgeraakt. Fred Rosier van de commerciële commissie is na twintig jaar opgestapt. Dat laat het bestuur van de club in een verklaring weten. Onenigheid over een contract met de kledingleverancier zou één van de redenen zijn dat Rosier stopt.

Fred Rosier begon als jeugdtrainer bij ASV Dronten en werd later verantwoordelijk voor het aantrekken van sponsoren en de aanschaf van al het materiaal dat met voetbal te maken heeft. Eén van zijn laatste prestaties was dat hij Supertank heeft gestrikt als hoofdsponsor voor het komende seizoen. Over het stoppen zegt hij: "Het was een moeilijke beslissing, want dit doe je niet zomaar. De club is m'n lust en m'n leven en ik blijf een groen/wit hart houden. Maar nu als supporter en niet langer in functie."

Vorige week werd bekend dat ASV Dronten er niet in is geslaagd om een nieuwe voorzitter te vinden. Ook zit de club al maanden zonder penningmeester. Tot dat die functies vervuld zijn neemt de huidige voorzitter André Aasman de taken voor deze functies waar, ook al had hij een jaar geleden aangegeven te willen stoppen.
© omroep flevolandsitemap | disclaimer