BAS verliest streekderby van Unicum

BIDDINGHUIZEN • Za 4 april 2015 | 20:15 • Zaterdag 4 april 2015 | 20:15
De voetballers van BAS uit Biddinghuizen hebben zaterdag de streekderby tegen Unicum verloren. De Lelystedelingen waren met 2-1 te sterk voor de thuisploeg. Door de nederlaag worden de degradatiezorgen van BAS steeds groter.

Unicum kwam in de 4e minuut al op voorsprong door een treffer van Rodney Rink. Op slag van rust kwam de thuisploeg langszij. Een treffer van BAS-aanvaller Christiaan Grin zorgde ervoor dat de ploegen met een 1-1 gelijke stand gingen rusten.

De beslissing in de wedstrijd viel in de 68ste minuut. Een vrije trap van Mario Gomes werd van richting veranderd en kon daardoor niet worden gepareerd door doelman Danny Versteegt.