SV Urk pakt belangrijke punten tegen ACV

URK • Za 25 april 2015 | 17:42 • Zaterdag 25 april 2015 | 17:42
De voetballers van SV Urk hebben goede zaken gedaan in de strijd om lijfsbehoud in de hoofdklasse C. De ploeg won zaterdagmiddag in Assen met 3-1 van ACV, de nummer vier van de competitie. Gerrit Tol scoorde twee keer en William de Boer tekende in de slotfase voor de derde Urkse treffer.

De Urkers speelden een goede eerste helft waarin geen kansen werden weggegeven aan de thuisploeg. In de 27e minuut opende Gerrit Tol met een geplaatst schot vanaf de rand van het zestien-meter-gebied de score voor de Urkers. Negen minuten later herhaalde hij datzelfde kunstje nog eens.

Firosan Ademi scoorde in de 70e minuut de aansluitingstreffer voor ACV. De overwinning van SV Urk werd in de laatste minuut definitief veilig gesteld door William de Boer.