Beitske Visser uitgevallen met pech

DRONTEN • Zo 24 mei 2015 | 13:25 • Zondag 24 mei 2015 | 13:25
Autocoureur Beitske Visser uit Dronten is tijdens de race in Monaco uitgevallen met pech. Tijdens de start in de Formula Renault 3.5 Serie werd Visser aan de achterkant geraakt en haar rechter achterband raakte beschadigd.

Visser kon wel opnieuw starten, maar ze kon de race niet afmaken. Een paar ronden voor de finish brak haar rechter achterband af en moest ze opgeven.

Het was de tweede wedstrijd van het seizoen in de Fomula Renault 3.5 Serie. Jazeman Jafaar uit Maleisië won de race in Monaco.
De eerste wedstrijd van het seizoen eindigde de coureur uit Dronten op de negentiende plaats. De volgende race van het seizoen is volgende week. De coureurs staan dan aan de start op het circuit van Spa-Francorchamps.