Schaerweijde te sterk voor Almeerse HC

ALMERE • Za 30 mei 2015 | 17:13 • Zaterdag 30 mei 2015 | 17:13
De mannenploeg van de Almeerse Hockey Club speelt volgend seizoen weer in de overgangsklasse. De Almeerders verloren zaterdagmiddag ook het tweede play off duel met Schaerweijde. Het werd in Zeist 4-2 voor de thuisploeg. Hierdoor blijft Schaerweijde in de hoofdklasse.

De Almeerders kwamen in de eerste helft op voorsprong na een prachtige backhand van Dider Meijer. Op slag van rust kwam de thuisploeg dubieus op gelijke hoogte nadat een Almeerse speler onderuit was geduwd.

In de tweede helft was De Almeerse Hockey Club zichzelf niet. Vlak na rust werd het 2-1 voor Schaerweijde. Direct na de 2-1 kreeg de thuisploeg een strafbal, die benut werd: 3-1. Vervolgens counterde Schaerweijde naar de 4-1. In de slotfase bepaalde Benjamin Stibbe de eindstand op 4-2.