Rampseizoen Kevin Valk duurt voort

DRONTEN • Zo 7 juni 2015 | 20:34 • Zondag 7 juni 2015 | 20:34
Het rampseizoen waaraan motorcoureur Kevin Valk bezig is duurt voort. De Drontenaar eindigde zondagmiddag in Portugal tijdens de vijfde wedstrijd van het Superstock 1000 kampioenschap op de 24e plaats.

Valk kwam zeven minuten na de start op het circuit van Portimão in de gravelbak terecht. Hij kon daarna wel de race vervolgen maar geen rol van betekenis spelen. Tijdens de finish bedroeg zijn achterstand op de Italiaanse winnaar Roberto Tamburini uiteindelijk ruim 46 seconden.

De eerste twee races van dit seizoen crashte Valk. Tijdens de derde wedstrijd eindigde hij op de 18e plaats en tijdens de vierde race werd hij 21e. De Drontenaar had aan het begin van het seizoen de ambitie om in de top drie te eindigen.