Ziyech houdt rekening met vertrek bij FC Twente

DRONTEN • Do 25 juni 2015 | 0:30 • Donderdag 25 juni 2015 | 0:30
Oud-Drontenaar Hakim Ziyech twijfelt over zijn toekomst bij FC Twente. "Je weet nooit wat er gaat komen in de transferperiode. Ik houd er gewoon rekening mee dat er wel iets kan gebeuren", aldus Ziyech die woensdag bij zijn oude amateurclub Reaal Dronten een voetbalclinic gaf.

De middenvelder maakte vorig jaar de overstap van SC Heerenveen naar FC Twente. Hij staat de komende drie jaar nog bij de Tukkers onder contract maar FC Twente heeft financiële problemen en moet fors bezuinigen. Daarom zinspeelt Ziyech op een vertrek uit Enschede. Zijn doorlopende contract hoeft volgens hem geen beletsel te vormen voor een eventuele transfer: "Als je goed genoeg bent voor een club dan maakt dat niet uit."

Ziyech werd vorige maand door bondscoach Guus Hiddink voor het eerst opgeroepen voor het Nederlands Elftal. Door een enkelblessure moest hij voortijdig afhaken. Daar is hij ondertussen weer van hersteld. Ziyech begint vrijdag aan de voorbereiding op een nieuw seizoen in de eredivisie bij FC Twente.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel