Dames Almeerse HC verliezen oefenwedstrijd tegen Voordaan

ALMERE • Do 13 augustus 2015 | 22:43 • Donderdag 13 augustus 2015 | 22:43
De damesploeg van de Almeerse Hockey Club heeft donderdagavond de eerste oefenwedstrijd in de aanloop naar het nieuwe seizoen verloren. In het Utrechtse Groenekan was overgangsklasser Voordaan met 3-1 te sterk.

Bij rust stond het nog 1-1. De Almeerse dames kwamen in de eerste helft nog op voorsprong door een goal van aanvoerder Sofia Verga. Vlak voor rust kwam de thuisploeg langzij. In de slotfase van de wedstrijd sloeg Voordaan nog twee keer toe waardoor de eindstand 3-1 was.

De Almeerse Hockey Club promoveerde afgelopen seizoen naar de overgangsklasse, het één na hoogste landelijke niveau. Dit seizoen staan de Almeerse dames onder leiding van coach Jigal Agsteribbe. Hij is de opvolger van Arjan Jolie.