City FC niet langs Sparta Nijkerk

ALMERE • Za 15 augustus 2015 | 19:15 • Zaterdag 15 augustus 2015 | 19:15
Almere City FC heeft zaterdagmiddag in een vriendschappelijke wedstrijd met 1-1 gelijkgespeeld tegen hoofdklasser Sparta Nijkerk. Bij rust leidde de Jupiler League club nog met 0-1.

De Almeerders kregen in de eerste helft legio kansen en kwamen uiteindelijk op voorsprong door een goal van Ricardo Kip. In de tweede helft ging trainer Maarten Stekelenburg veel wisselen en kwamen de amateurs via Ivo de Heus op gelijke hoogte.

Na afloop maakte trainer Stekelenburg bekend dat Almere City FC zich maandag wil versterken met een extra spits. Het zou gaan om een jonge aanvaller met eredivisie ervaring.