SV Lelystad'67 wint doelpuntrijk bekerduel van ESC

LELYSTAD • Wo 19 augustus 2015 | 0:09 • Woensdag 19 augustus 2015 | 0:09
De voetballers van SV Lelystad'67 hebben dinsdagavond het eerste duel in de bekerpoule van de districtsbeker Oost gewonnen. Op bezoek in Elburg bij ESC waren de Lelystedelingen met 4-3 te sterk voor de thuisploeg. Bij de rust stond er een 1-1 gelijke stand op het scorebord.

SV Lelystad kwam in Elburg al snel op voorsprong. Roberto Doufikar scoorde na zes minuten de openingstreffer. Vlak voor rust scoorde de thuisploeg de gelijkmaker. In de tweede helft maakte Chendel Richards het verschil. Hij scoorde drie doelpunten voor de Lelystedelingen.

SV Lelystad '67 speelt in deze bekerpoule nog twee thuisduels. De ploeg treft op 25 augustus IJVV uit IJsselmuiden. Daarna volgt op 29 augustus nog een duel tegen Reaal Dronten.