Almere City FC pakt punt tegen Telstar

ALMERE • Do 20 augustus 2015 | 10:14 • Donderdag 20 augustus 2015 | 10:14
Almere City FC heeft vrijdagavond gelijk gespeeld tegen Telstar. In de Jupiler League werd het 2-2.

De Almeerders kwamen twee keer op achterstand. Mohammed Ajnane scoorde de 1-0 in de dertiende minuut. Sven Braken maakte de 1-1 in de twintigste minuut. Met die stand gingen de ploegen rusten.

Na rust was het weer Ajnane die voor de thuisploeg trefzeker was, 2-1. In de extra tijd van de tweede helft maakte Sven Braken de 2-2.

Eerste helft:
13:00 / Stand na 13 minuten 1-0 in het voordeel van Telstar. Mohammed Ajnane scoorde voor de thuisploeg.

20:00 / Stand na 20 minuten spelen is gelijk, 1-1. Doelpunt werd gemaakt door Sven Braken.

45:00 / Het is rust in Velsen-Zuid. Stand 1-1.