Flevo Boys gemakkelijk langs Go Ahead Kampen

EMMELOORD • Di 25 augustus 2015 | 22:45 • Dinsdag 25 augustus 2015 | 22:45
De voetballers van Flevo Boys hebben dinsdagavond het districtsbekerduel tegen Go Ahead Kampen gewonnen. In Emmeloord werd het 5-1 voor de hoofdklasser.

De thuisploeg kende een droomstart. Binnen een halve minuut opende Frank Post de score voor de Emmeloorders. Vier minuten later was hij opnieuw trefzeker. Daarna kwam Go Ahead Kampen beter in de wedstrijd. In de 26e minuut scoorde Madih Doufikar uit een strafschop de aansluitingstreffer. Flevo Boys kreeg in de eerste helft legio kansen maar verzuimde om deze te verzilveren.

Ook in de tweede helft kregen de Emmeloorders de beste kansen. Dankzij nog een treffer van Frank Post, één van Arjen Spaan en één van Wesley de Klein werd de eindstand bepaald op 5-1. De wedstrijd heeft in de tweede helft enige tijd stil gelegen vanwege een ernstige blessure van de doelman van Go Ahead. Hij had vermoedelijk een schouder uit de kom.

Flevo Boys speelt zaterdag op eigen veld de laatste poulewedstrijd van de districtsbeker Noord. Tegenstander is dan SC Joure.

In de districtsbekerpoule Noord eindigde het duel in Kampen tussen KHC en SV Urk in een 3-1 overwinning voor de Urkers.
ASV Dronten kwam in de districtsbekerpoule Oost thuis uit tegen WHC. De ploeg uit Wezep won in Dronten met 1-3.