SV Urk bekert verder door zege op Blauw Wit'34

URK • Za 29 augustus 2015 | 17:17 • Zaterdag 29 augustus 2015 | 17:17
De voetballers van SV Urk hebben zaterdagmiddag de volgende ronde van de districtsbeker bereikt. De 1-4 zege op bezoek bij Blauw Wit'34 in Leeuwarden was hiervoor voldoende.

De Urkers kwamen al na twee minuten spelen op voorsprong via Jan van Slooten. Jelle de Boer zorgde vlak voor rust voor 0-2. Vanuit een hoekschop stond hij op de juiste plaats om het beslissende tikje te geven.

In de tweede helft schoot Gert Jan Nagel namens Urk in eigen doel, waarna Teun Hakvoort met een fraaie volley de Urkers op 1-3 bracht. Diezelfde Hakvoort schoot in de slotfase de 1-4 binnen.