Valse competitiestart van SV Lelystad'67

Za 5 september 2015 | 19:29 Zaterdag 5 september 2015 | 19:29
De voetballers van SV Lelystad'67 hebben een valse competitiestart gemaakt in de tweede klasse G. De ploeg van trainer Remko Ahrens die in de voorbereiding nog geen wedstrijd had verloren ging zaterdagmiddag onderuit tegen DUNA. De gasten uit Doorwerth waren met 5-3 te sterk voor de Lelystedelingen.

DUNA nam in de 35e minuut voor het eerst afstand van SV Lelystad. Na de pauze scoorde Bas de Ruijter met een bekeken schot de gelijkmaker. Drie minuten later kwam DUNA opnieuw op voorsprong. Roberto Doufikar maakte via een strafschop weer gelijk.

In een doelpuntrijke slotfase beslisten de gasten uit Doorwerth uiteindelijk de wedstrijd in hun voordeel.