SV Urk morst punten tegen Apeldoorn

URK • Za 19 september 2015 | 17:02 • Zaterdag 19 september 2015 | 17:02
De voetballers van SV Urk hebben zaterdagmiddag het uitduel tegen CSV Apeldoorn met 2-2 gelijk gespeeld. De eindstand stond bij de rust al op het scorebord.

De thuisploeg begon furieus en stond na 4 minuten al op een 2-0 voorsprong. Het leek erop dat de Urkers een moeilijke middag tegemoet zouden gaan. Maar in de 15e minuut maakte Jeremy Jonker van Apeldoorn hands in het zestienmetergebied. Hij kreeg daarvoor de rode kaart en Urk een strafschop. Deze werd benut door Riekelt Jan Brands. Een minuut later scoorde Lucas Nagel de gelijkmaker.

De Urkers kregen in het verdere verloop van de wedstrijd legio kansen maar wisten deze niet te benutten.