SV Urk en Flevo Boys onderuit

URK • Za 17 oktober 2015 | 17:04 • Zaterdag 17 oktober 2015 | 17:04
In de hoofdklasse C heeft SV Urk zaterdagmiddag thuis met 0-1 verloren van Excelsior'31. Bij rust was het nog 0-0 op sportpark De Vormt.

In de eerste helft kreeg SV Urk via Hessel Snoek goede kansen om op voorsprong te komen. Na een uur spelen scoorde Michel Gerritsen Mulkes de enige goal van de wedstrijd voor de gasten.

Door de nederlaag en de winst van DOS'37 zakt SV Urk naar de twaalfde plek van de hoofdklasse C.

Flevo Boys uit Emmeloord ging in Aalten onderuit tegen AZSV. De thuisploeg won met 3-2. Voor de rust keek Flevo Boys al tegen een 3-0 achterstand aan. In de tweede helft scoorden Lars Klijnstra en Arjan Nijboer voor Flevo Boys. De Emmeloorders blijven tiende in de stand van de hoofdklasse C.