City FC verliest met 4-1 bij Go Ahead Eagles

ALMERE • Vr 23 oktober 2015 | 19:43 • Vrijdag 23 oktober 2015 | 19:43
De voetballers van Almere City FC hebben vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles met 4-1 verloren. Bij rust was het nog 0-0 in de Adelaarshorst.

Na een goede eerste helft ging het in de tweede helft volledig mis bij Almere City FC: al na 30 seconden lag de 1-0 achter doelman Etemadi. Ex Almere City FC spits Leon de Kogel scoorde vervolgens de 2-0 en de 3-0. Norair Mamedov kopte 5 minuten voor tijd de 3-1 binnen, waarna Wolters in de extra tijd de eindstand op 4-1 bepaalde.

In de slotfase moest Almere City FC verder met 10 man na de tweede gele kaart voor verdediger Metalsi. Door de grote nederlaag is Almere City FC weer de hekkensluiter van de Jupiler League. Komende dinsdag spelen de Almeerders in het toernooi om de KNVB beker een thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch.

Opstelling Almere City FC: Etemadi, Burgzorg, Nieuwpoort, Metalsi, Quasten (Lanser), Rosario, Salasiwa, Ahannach (Oost), Boldewijn, Braken (Kip), Mamedov

Geel: Burgzorg, Nieuwpoort, Etemadi
Rood: Metalsi (2x geel)