Hockeyheren winnen in slotfase van Gooische HC

ALMERE • Zo 25 oktober 2015 | 16:34 • Zondag 25 oktober 2015 | 16:34
De mannen van De Almeerse Hockey Club hebben in Hilversum het uitduel in de overgangsklasse tegen Gooische HC met 3-2 gewonnen. Bij de rust gingen de Almeerders al met 2-1 aan de leiding.

De thuisploeg kwam via Floris Bakker op een 1-0 voorsprong. Manuel Verga tekende voor de Almeerse gelijkmaker. Vlak voor rust kwam de ploeg van trainer Alex Verga op voorsprong door een treffer van Terrance Pieters.

Na de pauze tekende Floris Bakker met zijn tweede treffer van de middag namens de thuisploeg voor de gelijkmaker. Erwin Kruisbrink scoorde in de slotfase de winnende treffer. Door de overwinning stijgen de Almeerders naar de derde plaats in de overgangsklasse.