Almere City FC wint van Achilles'29

ALMERE • Vr 30 oktober 2015 | 16:09 • Vrijdag 30 oktober 2015 | 16:09
De voetballers van Almere City FC hebben vrijdagavond in de Jupiler League gewonnen van Achilles'29. De tegenstander uit Groesbeek werd met 2-1 verslagen. De ploeg van trainer Maarten Stekelenburg stijgt door de overwinning naar de 17e plaats in de Jupiler League.

De Almeerders begonnen goed aan het duel en kregen in de openingsfase verschillende kansen op de openingstreffer. Maar in de 19e minuut scoorde Boy van de Beek met een schitterend afstandsschot de openingstreffer voor de gasten. Op slag van rust tekende Khalid Tadmine voor de Almeerse gelijkmaker.

Ook in de tweede helft kregen de Almeerders de beste kansen. Vijf minuten voor tijd scoorde Ricardo Kip de verdiende winnende treffer.