Heren De Almeerse HC vernederen Victoria

ALMERE • Zo 22 november 2015 | 16:42 • Zondag 22 november 2015 | 16:42
In de overgangsklasse hebben de hockeymannen van de Almeerse Hockey Club zondagmiddag een grote overwinning geboekt op Victoria uit Rotterdam. Op sportpark Klein Brandt werd het 5-0 tegen de nummer vier van de competitie.

De eindstand was bij rust al bereikt. In de eerste helft lukte alles bij de thuisploeg: Dider Meijer (2x), Manu Verga (2x) en Erwin Kruisbrink waren verantwoordelijk voor de Almeerse treffers.

Door de klinkende zege houden de Almeerders aansluiting met de top van de overgangsklasse. Volgende week speelt de ploeg in Zeist de laatste wedstrijd voor de winterstop.