SV Urk in slotfase onderuit tegen SVZW

URK • Za 5 december 2015 | 17:02 • Zaterdag 5 december 2015 | 17:02
De voetballers van SV Urk hebben zaterdagmiddag in Wierden tegen SVZW een pijnlijke nederlaag geleden. In een bloedeloos duel scoorde de thuisploeg in de 88e minuut het enige doelpunt van de wedstrijd.

SV Urk begon verzwakt aan de wedstrijd tegen de nummer 12 van de Hoofdklasse C. Klaas Kramer, Siemen Lindeboom en Lucas Nagel konden door blessures niet in actie komen. De Urkers kregen in de laatste twintig minuten van de wedstrijd de overhand. Echt uitgespeelde kansen leverde dit echter niet op. In de slotfase maakte Ruud ter Heide handig gebruik van een communicatiefout tussen doelman Cornelis Koffeman en Bennie Dunnink. De centrale verdediger probeerde de bal terug te koppen naar zijn keeper die net uit zijn doel was gekomen. Ter Heide die was meegelopen kon de bal daarna eenvoudig in het lege doel schieten.

De Urkers komen voor de winterstop nog één keer in actie. De ploeg van trainer Rolf de Boer speelt volgende week de Flevolandse derby tegen Flevo Boys.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel