Waalkens wil snel terug in de basis City FC

ALMERE • Di 5 januari 2016 | 15:20 • Dinsdag 5 januari 2016 | 15:20
Jasper Waalkens wil snel terugkeren in de basis van Almere City FC. De aanvaller die afgelopen zomer is overgekomen van eredivisionist NEC uit Nijmegen raakte onder Maarten Stekelenburg, die onlangs werd ontslagen, zijn basisplaats kwijt. Hij kwam zelfs op de tribune terecht. De aanvaller hoopt onder Jack de Gier, de nieuwe trainer, weer een basisplaats te veroveren.

Waalkens is blij dat De Gier in een 4-3-3 systeem wil gaan spelen. Dat vergroot voor hem als linksbuiten zijn kansen op een basisplaats. Hij is blij met De Gier als trainer. De eerste indruk van de nieuwe trainer is volgens Waalkens goed.

Uit gesprekken met assistent trainer Marco Heering is Waalkens duidelijk geworden op welke onderdelen hij zichzelf moet verbeteren. Om terug te keren in de hoofdmacht moet Waalkens beter gaan meeverdedigen en met het maken van doelpunten belangrijk worden voor het team.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel