Geen versterkingen voor Almere City FC

ALMERE • Vr 8 januari 2016 | 19:46 • Vrijdag 8 januari 2016 | 19:46
Jupiler League club Almere City FC zal zich deze wintertransferperiode niet versterken met nieuwe spelers. Dit zei de voorzitter van de Raad van Commissarissen Arie van Eijden tijdens de nieuwjaarsreceptie van de club. Volgens Van Eijden is de huidige selectie kwalitatief sterk genoeg en hopen de Almeerders in de tweede seizoenhelft mee te kunnen gaan doen in de strijd om de 3e en 4e periodetitel.

Van Eijden noemde het ontslag van trainer Maarten Stekelnburg het absolute dieptepunt van 2015. Stekelenburg is eind december opgevolgd door Jack de Gier, die volgende week vrijdag debuteert als coach in het betaald voetbal tijdens de uitwedstrijd tegen VVV.

Van Eijden gaf verder aan dat hij voorlopig nog niet wil stoppen bij Almere City FC: “Clubeigenaar Lesley Bamberger, commissaris Cees van Vliet en ik zullen deze club voorlopig niet in de steek laten “, aldus Van Eijden.


WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel