Ruime oefenzege Almere City FC bij Flevo Boys

EMMELOORD • Za 9 januari 2016 | 16:20 • Zaterdag 9 januari 2016 | 16:20
Jupiler League club Almere City FC heeft zaterdagmiddag een oefenwedstrijd gewonnen van hoofdklasser Flevo Boys. In Emmeloord waren de profs met 5-1 te sterk voor de amateurs.

Bij rust leidde Almere City al met 1-4 dankzij goals Jasper Waalkens (2x), Jason Oost (penalty) en Pelle van Amersfoort. Allan Bakker tekende op fraaie wijze voor de Flevo Boys treffer. In de tweede helft nam Almere City gas terug en scoorde Khalid Tadmine de 1-5.

Het was voor de Almeerders de eerste wedstrijd onder de nieuwe trainer Jack de Gier. Volgende week hervat de ploeg de competitie met een uitwedstrijd tegen VVV Venlo.