Flevo Boys kansloos tegen eersteklasser Berkum

EMMELOORD • Za 16 januari 2016 | 16:20 • Zaterdag 16 januari 2016 | 16:20
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdagmiddag een oefenduel tegen eersteklasser Berkum verloren. De thuisploeg overklaste de Emmeloordse hoofdklasser met 4-1.

De Emmeloorders begonnen nog wel goed aan het duel. Frank Post was in de 8e minuut trefzeker na een voorzet van William de Boer. Daarna nam Berkum het heft in handen en kwam de ploeg op gelijke hoogte door een eigen doelpunt van Aran Nijboer. Berkum kwam voor rust nog op voorsprong door een treffer van Chris van der Meulen. In de tweede helft liep Berkum verder uit door treffers van Johnsen Bacuna en Jordi de Jonge.

Flevo Boys hervat volgende week de competitie in de Hoofdklasse C met een thuisduel tegen VVOG uit Harderwijk.