SVL wint nipt van Zeewolde in Flevolandse derby

LELYSTAD • Za 30 januari 2016 | 17:41 • Zaterdag 30 januari 2016 | 17:41
De voetballers van SV Lelystad'67 hebben zaterdagmiddag de Flevolandse derby in de tweede klasse G tegen vv Zeewolde gewonnen. De ploeg van trainer Remco Ahrens was op eigen veld met 1-0 te sterk voor de gasten.

Het was een duel met twee gezichten. In het eerste bedrijf domineerde de thuisploeg. In de tweede helft had Zeewolde het initiatief.

Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de zesde minuut gescoord door Hakan Yilmaz. Hij gaf een voorzet in de richting van de zestienmeter van Zeewolde. Doelman Gerben Hilgers verkeek zich hierop waardoor de bal in één keer over de doellijn zeilde.