VV Zeewolde verpletterend verslagen: 8-0

ZEEWOLDE • Wo 24 februari 2016 | 17:22 • Woensdag 24 februari 2016 | 17:22
De voetballers van VV Zeewolde zijn woensdagavond in Haaksbergen met 8-0 afgedroogd door HSC'21. De topklasser was heer en meester in de wedstrijd en had weinig moeite met de tweede klasser uit Zeewolde. Haaksbergen mag nu door naar de kwartfinale van de districtsbeker.

Met fakkels en vuurwerk werden de spelers van Zeewolde door de ruim 150 meegereisde fans welkom geheten. De bezoekers kregen in de beginfase nog een goede kans om op voorsprong te komen, maar Tim Nagtegaal slaagde er niet in om het doel te treffen.

Bij rust stond HSC'21 met 2-0 voor. In de tweede helft probeerde Zeewolde het nog wel, maar het niveauverschil met de ploeg uit Haaksbergen was uiteindelijk te groot.