SV Urk laat zege glippen bij Excelsior'31

URK • Za 12 maart 2016 | 17:26 • Zaterdag 12 maart 2016 | 17:26
De voetballers van SV Urk hebben zaterdagmiddag de zege laten glippen bij Excelsior'31, de nummer 3 van de hoofdklasse C. De thuisploeg kwam pas in de 93e minuut op gelijke hoogte: 3-3.

Excelsior'31 kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, maar Marinus Snoek bracht SV Urk snel weer op gelijke hoogte. In de tweede helft scoorde de thuisploeg na 20 minuten de 2-1, waarna Jan van Slooten de stand weer gelijk trok.

In de 82e minuut kwam SV Urk via Gerrit Tol op een 2-3 voorsprong, maar diep in de extra tijd wist de thuisploeg alsnog de gelijkmaker te produceren.