City FC verliest van AZ

ALMERE • Do 24 maart 2016 | 21:28 • Donderdag 24 maart 2016 | 21:28
Almere City heeft donderdagmiddag een oefenduel tegen AZ met 1-0 verloren. In Alkmaar maakte middenvelder Tim Receveur zijn rentree in de basisformatie na tien maanden blessureleed.

De formatie van trainer Jack de Gier was over de gehele wedstrijd gezien gelijkwaardig aan de nummer vier van de Eredivisie, dat echter aantrad met een team dat bestond uit talenten en reservespelers. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel na ruim een uur spelen en werd gemaakt door Teun Koopmeijers.

Het duel werd overschaduwd door het overlijden van Johan Cruijff. Vlak voor rust kwam het nieuws binnen, waarop beide teams besloten de tweede helft te starten met een minuut stilte.