Almeerse hockyers blijven koploper

ALMERE • Zo 17 april 2016 | 16:19 • Zondag 17 april 2016 | 16:19
De heren van De Almeerse Hockey Club blijven koploper in de Overgangsklasse. De ploeg van trainer Alex Verga won zondagmiddag het thuisduel tegen de Gooische met 4-0.

De Almeerders kenden een stroeve start. Halverwege de eerste helft kwam de thuisploeg beter in het spel. De druk op de gasten werd opgevoerd en dat leverde voor rust zes strafcorners op. In de 25e minuut werd één daarvan benut door Dider Meijer.

In de tweede helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Tot vijf minuten voor tijd. Door twee treffers van Manuel Verga en één van Koen van Hamersveld beslisten de Almeerders het duel in hun voordeel.