Hockeyheren De Almeerse pakken winst in slotfase

ALMERE • Zo 24 april 2016 | 16:27 • Zondag 24 april 2016 | 16:27
De mannen van de Almeerse Hockey Club hebben zondag drie belangrijke punten gepakt op weg naar het kampioenschap in de Overgangsklasse. De ploeg van trainer Alex Verga won in Oegstgeest met 1-2 van LOHC. De beslissende treffer werd in de slotminuut gescoord door Dider Meijer.

De Almeerders keken bij de rust nog tegen een 1-0 achterstand aan. Na de pauze tekende Manuel Verga voor de Almeerse gelijkmaker. Lang leek het erop dat De Almeerse als koploper van de Overgangsklasse belangrijke punten zou verspelen. Maar in de laatste minuut pakten de Almeerders met een benutte strafcorner van Dider Meijer de volle winst.

Er zijn in de competitie nog 2 wedstrijden te spelen. De Almeerders komen nog in het veld tegen Push en HIC.