Almere City wint met ruime cijfers van Emmen

ALMERE • Ma 2 mei 2016 | 22:05 • Maandag 2 mei 2016 | 22:05
Almere City FC heeft de eerste wedstrijd van de play-offs tegen FC Emmen met 4-1 gewonnen. In de eerste helft had Almere de overhand. Ricardo Kip scoorde in de vijfde minuut en Soufyan Ahannach schoot in de 24ste minuut een vrije bal binnen. Vlak voor rust maakte Kees van Buuren een ongelukkig eigen doelpunt.

Na de rust zocht FC Emmen de aanval. Almere City had het moeilijk maar hield stand. In de 83ste minuut zette Enzio Boldewijn de verlossende 3-1 op het scorebord, in de rebound na een keihard schot van Kip. Vlak voor tijd maakt Soufyan Ahannach de Almeerse winst definitief: 4-1.

Vrijdag speelt Almere City de uitwedstrijd tegen FC Emmen en kan zich daar een 2-0 nederlaag permitteren om de halve finales van de play offs te bereiken.

Lees het complete wedstrijdverslag na op ons liveblog.