Oost wacht nog op aanbieding Almere City FC

ALMERE • Do 12 mei 2016 | 15:27 • Donderdag 12 mei 2016 | 15:27
Middenvelder Jason Oost heeft van de clubleiding van Almere City FC nog geen uitnodiging gehad om te praten over contractverlenging. De aanvallende middenvelder kreeg in maart nog te horen dat er geen plek voor hem was het komend seizoen.

City-trainer Jack de Gier noemt het een fout, dat Oost geen contract is aangeboden. De coach wil wél graag verder met Oost die nog niets van de club vernomen heeft.

Oost speelde in de eerste ronde van de play offs een belangrijke rol bij de uitschakeling van FC Emmen. In Emmen scoorde Oost als invaller in de tweede helft een loepzuivere hattrick waardoor de Almeerders het duel met 1-4 in hun voordeel beslisten.

Almere City FC treft vrijdagavond in de tweede ronde van de play offs eredivisionist Willem II. De return wordt maandag in Tilburg gespeeld. Inzet is een plek in de finale van de play offs voor promotie naar de eredivisie.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel