Golfster Haarman in Nederlandse selectie golftoernooi

ZEEWOLDE • Za 14 mei 2016 | 11:15 • Zaterdag 14 mei 2016 | 11:15
Golfster Roos Haarman van Golfclub Zeewolde is toegevoegd aan de Nederlandse selectie voor de Ladies Nations Invitational. Dit landentoernooi wordt volgend weekend gehouden in Amsterdam tijdens de ING Private Banking Golf Week.

De achttienjarige golfster vervangt Anne van Dam die geblesseerd is aan haar rug. Het Nederlandse team bestaat nu naast Haarman uit Christel Boeljon en Dewi-Claire Schreefel. Door haar selectie kan Haarman niet meedoen aan een toernooi waar ze zou spelen voor Golfclub Zeewolde. Die laat weten het jammer te vinden dat ze niet kan meedoen. Maar de club is trots op Haarman dat ze is gevraagd voor de Ladies Nations Invitational.

Deze wedstrijd wordt voor de eerste keer gehouden. Naast Nederland doen ook België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Noorwegen en Schotland mee. Het winnende team ontvangt een trofee en 18.000 euro.


Foto: Golfclub Zeewolde

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel