ASV Dronten terug in Hoofdklasse

DRONTEN • Za 11 juni 2016 | 16:12 • Zaterdag 11 juni 2016 | 16:12
De voetballers van ASV Dronten zijn na een afwezigheid van elf jaar weer terug in de Hoofdklasse. De ploeg van trainer Raymond Schuurman rekende zaterdagmiddag in de finale van de nacompetitie af met Zwaluwen'30 uit Hoorn.

De Drontenaren wonnen vorige week het eerste duel op eigen veld met 1-0. In Hoorn eindigde de wedstrijd vanmiddag in een 1-1 gelijkspel. Dit resultaat was voldoende voor promotie naar de Hoofdklasse.

ASV Dronten kwam in de 76e minuut op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Jeroen van der Meer. Vier minuten daarna scoorde de thuisploeg nog wel de gelijkmaker, maar verder kwam de tegenstander uit Hoorn niet.