Jason Oost betreurt definitief vertrek bij Almere City FC

Almere 14 juni 2016
Aanvoerder Jason Oost vertrekt definitief na 4 seizoenen bij Almere City FC. Trainer Jack de Gier gaf in mei tijdens de play offs nog aan de aanvallende middenvelder graag te willen behouden het komend seizoen. De Gier is echter overruled door de Almeerse clubleiding.

Binnen de clubleiding van Almere City FC bestond minder draagvlak voor een langer verblijf van Jason Oost. Zijn zaakwaarnemer Patrick van Diemen kreeg in gesprek met Arie van Eijden te horen dat de club hem toch geen nieuwe aanbieding zou doen.

Jason Oost betreurt zijn vertrek: “Ik wilde graag nog door en voelde mij goed op mijn plek. Ook mijn medespelers, de trainer en de supporters wilden graag dat ik zou blijven. Je zou zeggen dat is een goede basis voor een langer verblijf, maar helaas heeft het niet zo mogen zijn", aldus Oost vanaf zijn vakantieadres.

De aanvallende middenvelder kreeg in maart ook al te horen dat er geen plek voor hem zou zijn het komend seizoen. Trainer Jack de Gier kwam echter terug op die beslissing.
“Mensen maken wel eens fouten door bepaalde spelers geen contractverlenging te geven, maar ik kan je verklappen dat we weer met Jason proberen om tafel te gaan”, zei De Gier destijds na de overwinning tegen FC Emmen in de eerste ronde van de play offs.
© omroep flevolandsitemap | disclaimer